Mijn favorieten

Tweede (recreatie)woning kopen in Apeldoorn of Beekbergen


Bent u op zoek naar een tweede woning in Apeldoorn of Beekbergen, bijvoorbeeld als recreatiewoning? Dan kan De Heus Makelaardij u helpen om een perfecte tweede woning te vinden. Een tweede woning, helemaal voor u zelf om bijvoorbeeld uw vrije dagen in door te brengen of juist om te verhuren en zo rendement uit uw woning te kunnen halen. De Heus Makelaardij kan deze droom of dit idee verwezenlijken met een gevarieerd aanbod recreatiewoningen in Nederland.

Uw tweede thuis moet volledig aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren. Wij denken graag mee met wat precies past bij wat u wilt. Om u een passend aanbod te kunnen doen inventariseren wij uw wensen met betrekking tot de woning, ligging, voorzieningen en omgeving.

Daarnaast kunnen wij u wegwijs maken in de recreatiewereld op het gebied van; verhuur, rendement, wetten, lokale- en overheidsregels en -voorschriften, belasting, verzekering en financiering.

Investeren in recreëren? Wij vertellen u er graag meer over!                   


Heeft u vragen of wilt u een 2e huis in Apeldoorn of Beekbergen aan- of verkopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.