Mijn favorieten

Huis verkopen in Apeldoorn? Wij nemen uw zorgen uit handen

Verhuizen kan een hoop tijd en energie kosten, vooral wanneer u een koopwoning heeft. De Heus Makelaardij neemt de grootste zorgen graag uit handen. Wij begeleiden u van A tot Z bij het verkopen van uw huis in Apeldoorn of omstreken.
 

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak en een flexibele instelling staan bij ons centraal. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om uw wensen betreffende verkoop te bespreken en zullen u ook voorzien van eerlijk advies. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij het bepalen van de vraagprijs. U wilt immers natuurlijk zoveel mogelijk uit de verkoop halen, maar ook geen jaren wachten voordat uw woning verkocht is. Wij houden bij het bepalen van de vraagprijs natuurlijk ook rekening met de marktsituatie. Ook zullen we onze verkoopstrategie uitgebreid bespreken zodat u weet waar u aan toe bent. Tevens zijn wij aanwezig bij bezichtigingen om eventueel vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Huis verkopen Apeldoorn
 

Overal wordt aan gedacht

Vervolgens zal er een bod (of meerdere) worden uitgebracht op uw woning, en staat De Heus Makelaardij u bij tijdens de onderhandelingen. Wij zorgen ervoor dat er niets over hoofd wordt gezien. Zo is het natuurlijk fijn wanneer u een goed bod krijgt, maar er moet ook aandacht worden gegeven aan de voorwaarden, zoals de datum van overdracht. Onze taak zit er pas op wanneer uw woning succesvol is verkocht, dat betekent dat wij ook aanwezig zijn bij de notaris en de eindinspectie van de woning. Kortom, wij laten het verkopen van uw huis in Apeldoorn graag zo soepel mogelijk verlopen.

Wilt u uw huidige woning verkopen en ons tegelijkertijd inschakelen om naar een nieuwe woning te zoeken? Dan heeft u recht op een combinatietarief. U kunt bij ons ook terecht voor een waardebepaling van uw woning. Informeer eens naar de mogelijkheden die u heeft om uw huis te verkopen in Apeldoorn! U kunt ons telefonisch bereiken via 055-3662407 of loop eens binnen bij ons op kantoor. Wij staan u graag te woord.