Mijn favorieten

Uw makelaar in Apeldoorn: ontdek ons flexibele dienstenpakket

Bij De Heus, makelaar in Apeldoorn, bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn namelijk aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een gerenommeerde brancheorganisatie. Daarnaast zijn er bij ons natuurlijk ervaren makelaars werkzaam met de juiste kwalificaties. Hierdoor kunnen wij u een flexibel dienstverleningspakket aanbieden en kunnen wij u altijd verder helpen, in welke (lastige) positie u zich ook bevindt.
 

Ons aanbod

Ons aanbod van koop-en huurwoningen in de regio is online te bekijken. U kunt eenvoudig filteren op prijsklasse, woonoppervlakte en het aantal kamers. Ook kunt u natuurlijk een aantal foto’s online bekijken en meer lezen over de kenmerken van de woningen. Zodra u een interessante woning heeft gevonden kunt u ons bellen of mailen. Wij zullen dan een bezichtiging inplannen. Wilt u uw huis met onze hulp verkopen en ons tegelijkertijd een zoekopdracht voor een nieuwe woning geven? Dat is uiteraard mogelijk, vraag dan naar de mogelijkheden van een combinatietarief.

Makelaar Apeldoorn
 

Woning verkopen?

Wilt u uw huis verkopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij staan u bij tijdens het gehele proces: van het bepalen van de vraagprijs tot het bezoek aan de notaris. Hiermee zullen wij u een hoop zorgen ontnemen zodat het u een hoop tijd en energie zal besparen.

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze als makelaar in Apeldoorn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op kantooruren telefonisch bereikbaar via 055-3662407. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.