Mijn favorieten

Makelaardij de Heus

Bij De Heus, makelaar in Apeldoorn, bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn namelijk aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een gerenommeerde brancheorganisatie. Daarnaast zijn er bij ons natuurlijk ervaren makelaars werkzaam met de juiste kwalificaties. Hierdoor kunnen wij u een flexibel dienstverleningspakket aanbieden en kunnen wij u altijd verder helpen, in welke (lastige) positie u zich ook bevindt.

Wanneer u uw huis wilt verkopen bent u bij De Heus Makelaardij in Apeldoorn aan het juiste adres. Wij nemen uw zorgen graag uit handen en zorgen ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. U kunt rekenen op begeleiding tijdens het gehele proces: van het bepalen van de vraagprijs en de verkoopstrategie tot de onderhandelingen en de notariële akte. Onze taak zit er pas op als uw huis succesvol is verkocht. 


Taxatie of gratis waardebepaling
Als makelaar in Apeldoorn (geen linkje meer) bieden wij ook aan om uw huis te taxeren. Dit is verplicht wanneer u een woning wilt kopen, maar kan ook helpen om een goede aankoop- of verkoopbeslissing te maken. Niet alleen zijn wij gecertificeerd door de Stichting VastgoedCert, daarnaast zijn we aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit betekent dat wij een compleet en deskundig rapport kunnen samenstellen dat voldoet aan de eisen van de NVM en het NWWI. Klik hier voor meer informatie over de taxatie van uw woning in Apeldoorn.

Gratis waardebepaling
Bent u zich nog aan het oriënteren op de woningmarkt en wilt u weten hoeveel uw huidige woning waard is? Dan kunt u bij De Heus Makelaardij in Apeldoorn ook een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Er komt dan een ervaren makelaar bij u thuis langs die u een persoonlijk advies geeft over de waarde van uw woning. Klik hier voor meer informatie over een gratis waardebepaling van uw huis in Apeldoorn.

Een woning kopen?
Bent u op zoek naar een woning in de regio Apeldoorn? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod op onze website. U kunt filteren op koop- en huurwoningen, prijs en woonoppervlakte. Heeft u een interessante woning op onze website gezien, neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de specificaties van de woning. U kunt ook altijd even langskomen bij ons op kantoor. De Heus Makelaardij is gevestigd in Apeldoorn aan de Deventerstraat 84.

Bij De Heus, makelaar in Apeldoorn, bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn namelijk aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een gerenommeerde brancheorganisatie. Daarnaast zijn er bij ons natuurlijk ervaren makelaars werkzaam met de juiste kwalificaties. Hierdoor kunnen wij u een flexibel dienstverleningspakket aanbieden en kunnen wij u altijd verder helpen, in welke (lastige) positie u zich ook bevindt. Bij De Heus, makelaar in Apeldoorn, bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn namelijk aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een gerenommeerde brancheorganisatie. Daarnaast zijn er bij ons natuurlijk ervaren makelaars werkzaam met de juiste kwalificaties. Hierdoor kunnen wij u een flexibel dienstverleningspakket aanbieden en kunnen wij u altijd verder helpen, in welke (lastige) positie u zich ook bevindt.

Ons aanbod van koop-en huurwoningen in de regio is online te bekijken. U kunt eenvoudig filteren op prijsklasse, woonoppervlakte en het aantal kamers. Ook kunt u natuurlijk een aantal foto’s online bekijken en meer lezen over de kenmerken van de woningen. Zodra u een interessante woning heeft gevonden kunt u ons bellen of mailen. Wij zullen dan een bezichtiging inplannen. Wilt u uw huis met onze hulp verkopen en ons tegelijkertijd een zoekopdracht voor een nieuwe woning geven? Dat is uiteraard mogelijk, vraag dan naar de mogelijkheden van een combinatietarief. 


Woning verkopen?
Wilt u uw huis verkopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij staan u bij tijdens het gehele proces: van het bepalen van de vraagprijs tot het bezoek aan de notaris. Hiermee zullen wij u een hoop zorgen ontnemen zodat het u een hoop tijd en energie zal besparen.

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze als makelaar in Apeldoorn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op kantooruren telefonisch bereikbaar via 055-3662407. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.