Mijn favorieten

Waardebepaling van uw woning in Apeldoorn

Wilt u uw huis in de verkoop zetten en daarom graag weten hoeveel deze waard is? Kies dan voor een gratis waardebepaling van De Heus Makelaardij. De waardebepaling van uw woning in Apeldoorn of omstreken zal u veel inzicht geven in wat u kunt verwachten bij de verkoop van uw huis. Ook weet u dan natuurlijk exact hoeveel uw woning waard is, en dat is natuurlijk prettig om te weten wanneer u een andere woning op het oog heeft.

Vrijblijvend en gratis!

Laat u de waarde van uw woning bepalen door De Heus Makelaardij? Dan is dit compleet vrijblijvend en bovenal gratis. Er komt een ervaren taxateur/ makelaar langs op de afgesproken dag en nemen de tijd om uw woning in zijn geheel te bekijken. Vervolgens gaan we enkele aspecten van uw woning vergelijken met diverse woningen in de markt. Op basis hiervan kunnen wij u een persoonlijk advies geven. Niet alleen over de waarde, ook kunnen we u een tijdsindicatie geven zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. Dit advies kunt u meenemen bij de volgende stappen die u gaat zetten op woongebied. Let wel op, de waardebepaling van uw woning in Apeldoorn is een verkoopvoorbereiding. Dit is dus geen officiële taxatie.
 

Neem contact met ons op

Wilt u uw woning verkopen in Apeldoorn en weten hoelang het ongeveer gaat duren voordat uw woning verkocht is? Of bent u gewoon benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Laat ons dan een waardebepaling van uw woning in Apeldoorn uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 055-3662407 of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Deventerstraat 84.