Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Laat de waarde van uw woning bepalen.

Overweegt u om uw woning te verkopen? Of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt en bent u benieuwd hoeveel uw huidige woning waard is? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw eigen woning in Apeldoorn aan!
Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. Deze gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een deskundige taxateur/makelaar in Apeldoorn.


Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur. Een taxatierapport kan worden gebruikt voor het aanvragen van een hypotheek. Toch heeft een waardebepaling voor u veel voordelen als u overweegt uw huis in Apeldoorn te verkopen.
De voordelen van een waardebepaling van uw woning in Apeldoorn

  • Meer inzicht in de waarde van uw woning in Apeldoorn en dus meer inzicht in wat u kunt verwachten bij de verkoop van uw huis.

  • Weten waar u aan toe bent wanneer u uw huis gaat verkopen

  • Het inzicht en advies van een makelaar in Apeldoorn. De Heus denkt graag met u mee op deskundig niveau.

  • Bij de Heus Makelaardij Apeldoorn is een waardebepaling vrijblijvend en gratis, er komen dus geen verplichtingen bij kijken!  

Heeft u vragen of wilt u een waardebepaling aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.